Vi har et af Danmarks største udvalg af klassiske dørgreb og dørhåndtag til billige priser.
Her er nogle af de mest populære.
Almue dørgreb i træ
Almue dørgrebene "Østerbro" og "Svanemøllen" er klassiske københavnerdørgreb. Vi har dem i sortlakeret bøgetræ, røget egetræ og mahogni.
Roset og nøgleskilte fås i to udgaver.
En klassisk ornamenteret udgave og i en enkel og glat udgave. De er alle lavet i messing og fås med tre forskellige overflader.
Størrelsen på grebet er blevet modificeret, så det passer i afstanden til karmen på alle moderne døre som bl.a. Swedoor.
Størrelse: Greblængde: 111 mm.
Dybde: 66 mm. Roset: 45x65 mm.
Se hvordan vi fremstiller vores dørgreb i messing og træ
Messing dørgreb i Strandvejsserien
Vores smukke og klassiske dørgreb i Strandvejsserien er opkaldt efter byer langs Strandvejen mellem København og Helsingør.
De er fremstillet i massiv messing, og er af højeste kvalitet. De kan uden videre monteres på gamle og nye døre, og giver din bolig en følelse af klassisk stil og høj kvalitet.
Coupé dørgreb
Coupé dørgrebet er endnu et af de helt klassiske dørgreb, der både er smukt og funktionelt. Det blev oprindeligt designet til DSB, der anvendte grebene til deres togcoupéer og heraf navnet.
Det blev produceret på det der dengang hed Kjøbenhavns Dørgreb- og Metalvarefabrik.
Flere andre producenter har også deres udgaver at dette klassiske coupé dørgreb i mat- og blankforniklet messing, stål, sortlakeret messing eller oxideret messing, der ligner gammelt jern.
Hos Ordrup Værktøjsmagasin har vi alle variationer af dette smukke og tidløse dørgreb.
Torpedo/Zeppeliner dørgreb i bakelit
Blandt de mest kendte dørgreb i bakelit er Torpedo eller Zeppeliner dørgrebet, der er det klassiske bakelit dørgreb fra midten af 1920'erne. Det fåes i dag i to udgaver - til gamle og nye døre.
Bakelit er en stabil varmeresistent kunstharpiks, der anvendes til fremstilling af flere af vore klassiske dørgreb.
Bakelit er verdens første industrielt fremstillede plast. Bakelit blev opfundet af den belgiske kemiker Leo Hendrik Baekeland i årene 1907-1909.